Korekcijska očala

Nakup očal v Optiki Anja je povsem preprost. Navdušili vas bomo s pestro izbiro in raznoliko ponudbo korekcijskih okvirjev. Po določitvi vaše dioptrije bomo skupaj izbrali očala, ki bo ustrezala tako vašemu stilu kot tudi proračunu, in kar je najpomembnejše, nudila vam bodo oster vid.

Progresivna očala

Očalne leče

Časi, ko so bila korekcijska stekla z visokimi dioptrijami debela in zato tudi zelo neestetska, so že zdavnaj mimo. Korekcijska stekla so danes narejena iz različnih organskih materialov in so zato lažja, tanjša in zagotavljajo trdnost. Na vseh področjih so korekcijska stekla iz umetnih materialov izpodrinila mineralna korekcijska stekla.

V Optiki Anja lahko izbirate med različnimi vrstami očalnih leč, vsekakor pa vam priporočamo progresivna očala

Da boste lažje izbrali tako primeren okvir za vaša očala kot tudi primerne leče, smo za vas pripravili nekaj izbranih vsebin, ki vam bodo v pomoč:

Blagovne znamke

V Optiki Anja lahko izbirate med priznanimi blagovnimi znamkami očalnih okvirjev za korekcijska očala. Pred prihodom v optiko se lahko enostavno tudi prepričate, da imamo željeni okvir na zalogi. Iz menija izberite blagovno znamko in oddajte povpraševanje za željeni okvir. Odgovorili vam bomo najkasneje naslednji delovni dan.

Persol
Oakley
Dolce&Gabbana
Bvlgari
Vogue eyewear

Še več okvirjev za korekcijska očala...

Niste našli modela ali proizvajalca očalnih okvirjev, ki ste ga iskali? V Optiki Anja vam bomo z veseljem pomagali do primernih očal za vas, tako da če tudi na naši spletni strani niste našli tistega kar ste iskali, nas lahko še vedno pokličete ali nas obiščete v naših prostorih na Dunajski cesti 57 v Ljubljani in skupaj bomo poiskali primerno rešitev.